معمولا ادویه جات در کارخانجات تولید نمیشوند وفرآیند خاصی هم برای تولید آ ن ها به کار نمیروند به صورت کا مل بکارخانه وخط تولید انتقال می یابند و عملیات آسیا ب کردن روی آن ها صورت میگیرد اکثر ادویه ها به صورت وارداتی میباشند

اکثر  ادویه ها  اگر در شرایط مناسب خشک نشوند ایجاد وکپک ومخمر وباکتری نیز در آن ها میشود بنابراین نوع خشک کردن ومحیط نگهداری ادویه بسیار اهمیت دارد  اگر ادویه ها را در جای گرم ومرطوب نگه دارید امکان خراب شدن کپک زدن یا تغییر رنگ بو ومزه در آن ها وجود خواهد داشت گاهی ادویه ها در صورت قرار گرفتن در معرض رطوبت حالت خمیری وچسبندگی به خود میگیرند که این حالت نشان دهنده خراب بودن ادویه جات میباشد اگر ادویه در معرض رطوبت قرار بگیرند احتمال رشد باکتری ومیکروب  در آ ن ها بالا رفته وممکن است در مواقعی ایجاد آفلاتوکسین کند که به شدت برای سلامت انسان ها مضر میباشد  مواقع شدیدتر در اثر آفلاتوکسین ایجاد سرطان میکند .

برای جلوگیری از این خطرات که سلامت انسان را به شدت تحت تآثیر قرار میدهد باید عاری از هرگونه میکروب ودر محیطی کاملا سالم و  رطوبت مناسب نگهداری وبسته بندی شود.

درباره

مهرنیای کارا امین

اهمیت پاستوریزه کردن چبست وچه مزیت هایی دارد:

پاستوریزه کردن فرآیندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت داده تا میکروب هاوهمچنین باکتری وکپک  هاکشته میشوند.د

تفاوت کارخانه مهرنیا با سایر کارخانجات:

کنترل کیفیت ومداوم ادویه جات

بررسی وآزمایشات مداوم طبق استاندارد حین ورود ادویه جات پس از پاستوریزه  و قبل از خروج  توسط نیرو های متخصص  آزمایشگاه

کنترل هرروز دما ورطوبت در سالن تولید و انبار ها برای جلوگیری از رطوبت ادویه جات

یکی از تفاوت مهم این کارخانه و وجود دستگاه پاستوریزاسیون  میباشد که بر طعم ورنگ وعطر وبوی انواع محصولات تاثیری ندارد  .

ادویه جات به دلیل رطوبت پذیری بالا وبار میکروبی بالا باید پاستوریزه گردند تا به حداقل بار میکروبی  خود برسند

وپس از آزمایشات ونمونه بردار ی عرضه به بازار گردند .

.

چرا ما

انتخاب شماییم ؟؟

ورود مواد اولیه –کنترل کیفیت-الک کردن-آسیاب کردن –پاستوریزه کردن توسط حرارت-کنترل کیفیت-پر کردن توسط دستگاه پت یرکن –توزین-لیبل جت –شیرینگ-کنترل کیفیت –انبارش مواد-عرضه به بازار

همانطور که در بالا مشاهده میشود در کارخانه ما پس از ورود مواد اولیه توسط بخش کنترل کیفیت   مواد اولیه بررسی میگردد ودر صورت تاییدیه از بخش کنترل کیفیت الک میگردند آسیاب میگردد و وبه قسمت پاستوریزه انتقال پیدا میکند پس از پاستوریزه کردن ؛توسط  نیروها ی آزمایشگاه تمام بررسی های و آزمایشات طبق استاندارد  بر روی آن ها صورت میگردد در صورت عدم میکروب و تاییدیه بخش ؛  بسته بندی میگردد.